sábado, 22 de marzo de 2008

Innegociable

Som molta gent al món i està clar que n' hi ha una diversitat infinita de caràcters i maneres de ser. La genètica, les circumstàncies i el context de casa persona poden influir una gran quantitat de personalitats.De tota manera hi ha certs punts que per mi són innegociables en una persona que valgui la pena.

Respecte. Sigui quina sigui la posició i la manera de pensar de cadascú és essencial el respecte per la gent que ens envolta. Crec que el respecte propi es guanya sobretot respectant els altres.

Sentit de l' humor. Per mi és un punt innegociable. No vol dir que qui no el tingui no sigui bona persona però per a que una persona sigui atractiva per als altres és importantíssim que tingui sentit de l' humor. Que sàpiga encaixar bromes i entendre la vida amb sentit de l' humor, que no tot ens ho hem de prendre al peu de la lletra i que la gràcia radica en donar-li a les coses el valor que tenen, no més. Com a mínim jo, procuro rodejar-me de persones que es prenguin la vida amb sentit de l' humor (que no a la lleugera). És una manera molt eficaç de combatre els problemes.

Noblesa. Tots ens equivoquem moltes vegades al llarg de la nostra vida però quan ho fem, com a mínim que sigui sense intenció de fer mal o de deixadesa. A més quan s' equivoquen els altres i en sortim perjudicats nosaltres és molt més fàcil reconduir la situació desde el bon rotllo que des del cabreig.

Per acabar, una frase d' un dels profes que tinc al màster. Per cert, una de les troballes més importants pel que respecta als profes que he tingut.

Segons ell "No et fiis mai d' algú a qui no li agrada menjar". No sé si és fiable 100 X 100 però crec que ho pot ser.

;-)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Totalemt d'acord!, tot i que el sentit de humor es potser l'únic questionable dels tres; hi ha persones a les que els costa, per propi caràcter, tenir un sentit del humor molt despert, però per normal general, si aquestes persones son respectuoses i nobles, no sol haver-hi problema, ja que tot i no ser de la broma saben encaixar-les (suportar-les, a vegades) amb tranquilitat.

"no et fiis d'algú a qui no li agrada menjar... o que no disfruta d'una bona cervesa!" hi afegiría jo!

Fins aviat!

David dijo...

Realment son tres valors molt importants en una persona.

Lo més curiós es que una mateixa persoan els pot presentar de forma excel·lent cap a un determinat individu, mentre sque per a un altre ser un ésser completament despreciable.

L'atzar en el moment en que et creues amb un apersona juga un paper molt curiós.

Ens veiem nano!

Unknown dijo...

actualitzi homeeeeeeeeeeeeeeee!!! ;)

Gentle impulsion dijo...

de mi llavors t'has de fiar, perquè m'encanta menjar!

ps: no sé si saps qui sóc, peró per si de cas: Noe(mí)