jueves, 21 de febrero de 2008

Interrogants (Maleïts?)


Les persones actuem. I actuem sense saber moltes vegades perquè.


"Per què he fet això, o allò altre?"


"Ho tornaria a fer?" (I no em refereixo a la canço del mateix nom del grup Glaucs)

"I si hagués actuat d' una altra manera ara seria diferent?"

Moltes vegades no trobes una referència a l' hora d'actuar i t'has de capficar pensant en l' opció correcta o bé passar de tot i deixar-te endur pel rampell que et vingui en aquell moment. De les dues maneres t' equivoques, però d' 1 ho fas sent-ne conscient i de l'altra intentes fer el possible per evitar-ho. De manera que pots modificar una mica les coses però no essencialment. Almenys de manera voluntària.

Per contra, quan creus que l' únic que pot intervenir per arribar a un punt és l' atzar segurament és el moment quan més pots fer canviar les coses. El problema és que no sabem reconèixer cada moment.

Com seria si sent la mateixa persona que soc, hagués pres una altra decisió en lloc de la que vaig prendre en algun moment?

2 comentarios:

Unknown dijo...

Maleïts interrogants... de que em sona??? :P

Jo crec que tot es redueix a la POR. Tenim tanta por allò desconegut que ens paralitzem i no fotem res!

Jo soc de rampells, la meva impulsivitat guanya a la racionalitat!! No sé si és la millor opció però... prefereixo actuar, cagar-la... que no quedar-me amb el i si hagués...

Si no et mulles mai sabras si és encertada o equivocada la decisió que prens...i quedan-te a la retaguardia només pot fer que el remordiment et vingui a visitar...

"Com seria si sent la mateixa persona que soc, hagués...?"
NO SERIES LA MATEIXA PERSONA QUE ETS.

El remordiment mai et deixarà avançar cap el futur... per tant si tens l'oportunitat de treure-te'l de sobre fes-ho i si no resigna't i passa pàgina, no hi ha més... per desgràcia o n?

Ostres quin rollàs k t'he fotut! ;)

Bon cap de 7mana noiet!!!!!

David dijo...

Si nano, la vida esta plena de "what if". A vegdaes perdem massa el temps pensat en ells tot evitant que coses que ens podrien passar no ens passin.

Com la vida mateix.